枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略
楼主: hci

Neil Gorsuch is named to supreme court

4万

元老枪友

hci 发表于 2017-2-1 11:42
You sounds like a NRA spokesman. Then why do you spout crap like "California is beyond save".

Idi ...

"CA is beyond salvation" is on me.  That appears to be insensitive to CA friends.  Appologies.

Not long ago, people like me in IL appear to be beyond salvation as well.  At least, NRA sponsored cases won us the CCW right in IL. There is always hope.

1万

老牌枪友

三枪客

QuiMi 发表于 2017-2-1 09:43
Why is my "loyalty" blind and your hatred is not?
NRA is the most feared gun right organization,  ...

Did I say I hate NRA? Only a royalist to an organization would take anything less than unquestioning royalty as hatred.  

It's like choosing guns, I like Glock, you like Sig, there's no need to bash each other. Remember, the motto here is always "why not get both?". If I am not someone who dislike too many redundent things, I would probably get both too.

Why "NRA is the most feared gun right organization"? Did mainstream media tell you that? Asking an anti-gun liberal? If that's your criteria, go ahead. To each its own.

1万

老牌枪友

三枪客

QuiMi 发表于 2017-2-1 09:49
"CA is beyond salvation" is on me.  That appears to be insensitive to CA friends.  Appologies.

N ...

"NRA sponsored cases won us the CCW right in IL". Do you know which cases these are?

I did a simple search on this, these are the two cases I found:

Moore v Madigan, which is sponsered by SAF accoording to https://en.wikipedia.org/wiki/Moore_v._Madigan

People v. Aguilar, where the defendent lawyer was court appointed according to the court documents.https://en.wikipedia.org/wiki/People_v._Aguilar

If I am going to place so much royalty on something, I would personally research it more.  Maybe I am overly cautious, but hey, to each its own.

1万

9万

国宝枪友

NRA终身会员携枪执照

hci 发表于 2017-2-1 10:21
"NRA sponsored cases won us the CCW right in IL". Do you know which cases these are?

I did a simpl ...

Mary Shepard

http://qiangyou.org/bbs/forum.ph ... 2%E8%BF%99%E4%BD%8D

Tribune已经偷偷把文章删了。但是NRA support lawsuit的记录还是有的

https://www.nraila.org/articles/ ... -unconstitutional-1

同一片文章也列出了两个NRA在加州支持的案子。

Jackson v. City of San Francisco, challenging that city's gun storage and ammunition regulations;

Peruta v. City of San Diego, challenging that city's refusal to issue handgun carry permits to law-abiding applicants.

你现在真的已经和左逼没区别了。凡是跟自己不一样的,反对,不理会,装看不见。

1万

老牌枪友

三枪客

alex 发表于 2017-2-1 10:33

http://qiangyou.org/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=15456&highlight=%E6%84%9F%E8%B0 ...

Mary Shepard, what did she do?

如果被删了,我随便google一下找不到有啥奇怪的,我又不跟踪IL的情况。上面我在问问题,“Do you know what these cases are?”, 这是真实的问题。我又没有否认NRA可能支持了,也许支持了,也许没支持,我找了一下,没发现证据,所以我只是不知道而已。你知道就介绍一下嘛。

“不知道”与“装作看不见”, 这之间的距离是很大的,你没事就跳起来“你跟左臂一样”是为哪般?你这不是第一次了。我在别的帖子跟你建议过了,你要看我不顺眼可以屏蔽我啥的。你要是想跟在我屁股后面无理取闹,我也奉陪。

6万

国宝枪友

Straight Shooter

开坛元勋NRA终身会员三枪客认证教员携枪执照

1万

9万

国宝枪友

NRA终身会员携枪执照

hci 发表于 2017-2-1 10:51
Mary Shepard, what did she do?

如果被删了,我随便google一下找不到有啥奇怪的,我又不跟踪IL的情况。 ...

现在名字告诉你了,nra的link也告诉你了。还要我再把故事再给你讲一遍?你又不是我的娃儿,我没这义务。

至于狗完之后觉没觉得自己脸被打,那是你的事。

至于你是怎么跟踪加州的情况,俺也不太好说啥。

1万

9万

国宝枪友

NRA终身会员携枪执照

嗯。我就是找不到tribune那篇了。那篇写的比较客观。所以,you know。。。。

NRA那篇事情的大体描述也已经有了。人有空股沟没空看你觉得俺还能干啥。

1万

老牌枪友

三枪客

alex 发表于 2017-2-1 10:33

http://qiangyou.org/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=15456&highlight=%E6%84%9F%E8%B0 ...

我现在不会在NRA的site上看他们支持的案子列表了,因为你不知道他们所谓支持是啥意思。我更愿意看法庭文件,就因为看多了案子,我才发现,哦,搞了半天,原来大部分案子都是SAF打的。对我来说,这就很清楚了,我该捐钱给谁。就这么简单一回事。

1万

9万

国宝枪友

NRA终身会员携枪执照

hci 发表于 2017-2-1 10:59
我现在不会在NRA的site上看他们支持的案子列表了,因为你不知道他们所谓支持是啥意思。我更愿意看法庭文 ...

对,不看。
眼熟不?

1万

老牌枪友

三枪客

alex 发表于 2017-2-1 10:56
现在名字告诉你了,nra的link也告诉你了。还要我再把故事再给你讲一遍?你又不是我的娃儿,我没这义务。
...

你说这个Mary Shepard就是我找出来的Moore v Madigan, 是SAF打的官司。NRA的支持是怎么回事我不太清楚,要不你来介绍一下?

1万

老牌枪友

三枪客

doublepar 发表于 2017-2-1 10:54
这里有篇新闻。

http://www.sj-r.com/article/20140306/News/140309567

这篇没提到NRA。

1万

老牌枪友

三枪客

alex 发表于 2017-2-1 10:56
嗯。我就是找不到tribune那篇了。那篇写的比较客观。所以,you know。。。。

NRA那篇事情的大体描述也已 ...

在哪儿看?你看过,那你来介绍一下NRA的involvment嘛。

就我看到的情况,大部分案子是SAF在打官司,我不怀疑这些案子NRA可能有支持,但具体怎么支持的,我不清楚。比较懂的来介绍一下嘛。

1万

9万

国宝枪友

NRA终身会员携枪执照

hci 发表于 2017-2-1 11:06
在哪儿看?你看过,那你来介绍一下NRA的involvment嘛。

就我看到的情况,大部分案子是SAF在打官司,我不 ...

所以你在不懂的情况下否定了人家press release的所有说法?

听着更加耳熟了。

2万

13万

国宝枪友

少林寺驻武当山办事处大神父上校政委王喇嘛

hci 发表于 2017-2-1 12:21
This is just some of the NRA defeatist crap. How many California NRA members are there? Many of th ...

So you hate NRA basically because they gave up CA crap? Understood.

你是加州人吗?不是移民吗?如果是土生土长的加州人,我只能说您中文真棒。支持您在家乡的抗争事业。如果是移民,想想当初为的什么来美国,选错一次地方没什么,再搬就是了,何必跟一滩烂泥一起沉沦呢?
When You're Up To Your Nose In Shit, Keep Your Mouth Shut. -Jack Beauregard

6万

国宝枪友

Straight Shooter

hci 发表于 2017-2-1 10:51

如果被删了,我随便google一下找不到有啥奇怪的,我又不跟踪IL的情况。 ...

http://michellawyers.com/shepard-v-madigan/

NRA 是 Amici 之一,写支持 Mary Shepard 的“法院之友”文。

1万

9万

国宝枪友

NRA终身会员携枪执照

hci 发表于 2017-2-1 10:59
我现在不会在NRA的site上看他们支持的案子列表了,因为你不知道他们所谓支持是啥意思。我更愿意看法庭文 ...

要法庭文件是吧?here you go。

http://law.justia.com/cases/fede ... 269-2012-12-11.html

我草草的扫了一下,可能也有忽略的地方,我反正是没找到哪里有提到FSA。表告诉我你是在wiki上看的哦。

1万

老牌枪友

三枪客

alex 发表于 2017-2-1 11:15
所以你在不懂的情况下否定了人家press release的所有说法?

听着更加耳熟了。

我哪里“否定了人家press release的所有说法”了?

你没事就能从别人的话里面听到不存在的,但你自己觉得耳熟的话,我是学心理学出生的,老实说,我觉得这属于abnormal的症状了。希望你不要把网络上的争论搞得这么严重,注意精神卫生。为了大家的安全和健康,从现在开始,我不回你的贴了。Time to de-escalate. Bye.

1万

老牌枪友

三枪客

CiTY_HuNTeR 发表于 2017-2-1 11:18
So you hate NRA basically because they gave up CA crap? Understood.

你是加州人吗?不是移民吗?如果 ...

Did I say I hate NRA?

Let me repeat: "Only a roylist to an organization would take anything less than unquestiong roylaity as a sign of hatred".

1万

9万

国宝枪友

NRA终身会员携枪执照

doublepar 发表于 2017-2-1 11:21
http://michellawyers.com/shepard-v-madigan/

NRA 是 Amici 之一,写支持 Mary Shepard 的“法院之友” ...

而且我们illinois出来挑事的一般是ISRA(Illinois state rifle association)。我一直的理解他们和NRA是一波的。

在他们自己的goal上就有写

◾Support and promote the purposes, goals and objectives of the National Rifle Association of America and USA Shooting.