枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略
楼主: xiaomizhu

[强身健体] 健身〜

4万

元老枪友

要努力的做到严肃认真的嬉皮笑脸。

开坛元勋NRA终身会员携枪执照

StupidMIT 发表于 2013-6-13 17:17
好身材
不吃米面俺一定会死的。。。。

没那么容易死的,老大。咬咬牙就坚持下来了。
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
从明天起,做一个幸福的人
复装、速射,拼装AR
从明天起,关心枪支和弹药
我有一个靶场,面朝大山,噼里啪啦
从明天起,和每一个亲友通信
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
给每一条AK每一把AR取一个温暖的名字
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹
我只愿面朝靶道,噼里啪啦

4万

元老枪友

dengdengdeng 发表于 2013-6-13 12:06
谢谢,假如每组5个的话,一天要做几组?
一礼拜3天这个力量,3天cadio,1天休息?

BTW, a caution to you, when workout to increase muscle mass, don't give up flexibility training. Flexibility can be more important than muscle, esp when you need use it.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

开坛元勋

happyfrog 发表于 2013-6-14 11:48
BTW, a caution to you, when workout to increase muscle mass, don't give up flexibility training. F ...

I am not flexible. And I hate stretch.
Any advise?
做个有趣的人,爱家爱朋友的人,野蛮体魄,自由意志,独立思想的人。

1万

老牌枪友

三枪客NRA终身会员开坛元勋

版面分开确实很麻烦,不常逛此版又没看到粥奔。这是楷模啊,得顶,同时期待下一季的奔。
再好的deal也跳不动了。。。

4万

元老枪友

dengdengdeng 发表于 2013-6-14 10:54
I am not flexible. And I hate stretch.
Any advise?

Just keep doing the stretching, and you will get better. I used to be very flexible, but gave up the stretching for a year, now start all over. But you can do it, just basic stuff, bending down to touch floor etc, you can try some basic yoga pose.

When we get all, some will develop problems around joints regions, they found flexibility helps to avoid those problems, rather than big muscles.

In fact, if you want to lift heavy things, you have to be strong in your joint and tandem, which is worked out when you try flexibility stretching. Anyway, what I mean is, muscle looks good, but not really functional, flexibility is good for you and functional. Don't get oversighted by the appearance.

面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

开坛元勋

happyfrog 发表于 2013-6-14 12:57
Just keep doing the stretching, and you will get better. I used to be very flexible, but gave up t ...

谢谢!
昨天
P90x2 yoga 1 hour.

感觉有一点flexibility进步。
做个有趣的人,爱家爱朋友的人,野蛮体魄,自由意志,独立思想的人。

4万

元老枪友

开坛元勋

P90x2 balance and power 62 minutes
Father's Day

4万

元老枪友

周末干了干割草凑数把

上周五是:
Ass To Grass squat: 45x10, 95x10, 145 x 5 x 4, 145 x 4 x2
bench : 145 x 15, 215 x 6, x 4, x 3, 145 x 10
pull ups: 17, 15, 13, 13, 10
military press with dumbells: 35, 40, 45, 50 each one set

plus intermediate bend down trying to touch my toes(not able yet).   
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

Curbed my desire to taste any of my Cognac or Scotich this weekend, and my weight down to 144lbs.

6/17,
20 minutes cardio heart rate 147-150
然后三套慢平举,前,侧以及俯身侧平举,15lbs, 20lbs, and 25 lbs.
bicep curl with dumbell 35 lbs, 40lbs, 45lbs.

Did more stretching, and I can touch my toes again!
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

5万

国宝枪友

三枪客开坛元勋

happyfrog 发表于 2013-6-17 16:16
Curbed my desire to taste any of my Cognac or Scotich this weekend, and my weight down to 144lbs.

6 ...

6/17:

3.2 Miles Run。

4万

元老枪友

Qingshi 发表于 2013-6-17 17:01
6/17:

3.2 Miles Run。

So your foot recovered? Very nice!
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

5万

国宝枪友

三枪客开坛元勋

happyfrog 发表于 2013-6-17 19:02
So your foot recovered? Very nice!

Yes. Thanks dude!

4万

元老枪友

your body recovery ability is amazing, man. You should call yourself wolverine!
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

5万

国宝枪友

三枪客开坛元勋

happyfrog 发表于 2013-6-17 19:28
your body recovery ability is amazing, man. You should call yourself wolverine!

嘿嘿,原来就伤得不重。

1万

老牌枪友

Don't be a pussy.

xiaomizhu 发表于 2013-5-20 19:15
还是加入crossfit吧, 身材火辣的一堆堆的。 而且一水的lulu lemon , 热裤背心, 流鼻血吧。 ...

如果穿lulu lemon bent over的话会看穿的,而且lulu lemon的老板居然是男滴~

https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380389437/750517.gif

5万

国宝枪友

三枪客开坛元勋

6/18

3.4 miles run.

4万

元老枪友

Ass To Grass squat: 45x10, 95x10, 145 x 5 x 5x6
bench : 145 x 15, 205 x 6, x5, x 5, 145 x 10
pull ups: 18, 17, 13, 13, 10
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

开坛元勋

歇了2天,很guilty。
昨天 lesmill combat 1小时

5万

国宝枪友

三枪客开坛元勋

6/21

3.6 miles run

高级枪友

开坛元勋

赞同学们的健身伟业搞得是有声有色。我只能走路慢慢恢复。。。郁闷, 轻度忧郁症。。