枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略

第一战!大家来看视频讨论吧,挺逗的

1万

6万

版主

蝙蝠

开坛元勋NRA终身会员认证教员携枪执照

楼主

大家看完作何感想?我觉得挺可笑的

终于弄好了

1万

6万

版主

蝙蝠

沙发
turbopascal 发表于 2013-5-17 10:12
真逗:我同意你控枪的观点,但是我不能在门前放上这样的牌子:

自豪得宣布:我们家是无枪区

我觉得这视频就是自己搬石头砸自己脚

1万

6万

版主

蝙蝠

板凳
Londy 发表于 2013-5-18 16:41
看到那位老先生露出腰間的槍時,我快笑爆了

我觉得门口那帮人都要吓尿了

1万

6万

版主

蝙蝠

地板
FJC 发表于 2013-5-18 20:58
发帖或者编辑帖子用“高级模式”,里面有视频按钮

现在好了,之前这个版的高级模式里没有视频按钮,不知道为什么

1万

6万

版主

蝙蝠

FJC 发表于 2013-5-18 21:59
每新开一个版要手动开启这个功能,最近刚修好

哦,了解啦~ 辛苦辛苦,新站建设一定有很多要忙的吧

1万

6万

版主

蝙蝠

aerostar 发表于 2013-5-18 22:13
不是。这是高级黑!

对,的确是……我级别低了

1万

6万

版主

蝙蝠

Cyberx1911 发表于 2013-5-20 12:28
The police will protect us...参见纽约今天新闻。。。

http://www.nytimes.com/2005/06/28/politics/28scotus.html?_r=0

Justices Rule Police Do Not Have a Constitutional Duty to Protect Someone

Police have no legal duty to respond and prevent crime or protect the victim. There have BEEN OVER 10 various supreme and state court cases the individual has never won. Notably, the Supreme Court STATED about the responsibility of police for the security of your family and loved ones is "You, and only you, are responsible for your security and the security of your family and loved ones. That was the essence of a U.S. Supreme Court decision in the early 1980's when they ruled that the police do not have a duty to protect you as an individual, but to protect society as a whole."

1万

6万

版主

蝙蝠

之前在gun joke贴看到过

1万

6万

版主

蝙蝠

Cyberx1911 发表于 2013-5-20 12:28
The police will protect us...参见纽约今天新闻。。。

http://www.qiangyou.org/bbs/foru ... ;tid=562&extra=

1万

6万

版主

蝙蝠

kk58 发表于 2013-5-20 23:18
哈哈,一下子歪楼了,谁之过?

扶正