枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略
楼主: rc256

[猎记游记] Lucked out with both elk and bear (graphic, viewer discretion advised)

1万

老牌枪友

great picture. great luck.

congratulation
freedom is not free.

加拿大,卡尔加里

1万

老牌枪友

大赞啊~

1万

老牌枪友

开坛元勋

好啊,恭喜楼主凯旋而归。期待你的狩猎记。因为这里是中文论坛,所以提醒下次写正文时最好是用中文。多谢分享。

1万

老牌枪友

祝贺!可惜我回国只好退出分肉队列了

1万

老牌枪友

graywolfman 发表于 2013-9-25 08:33
好啊,恭喜楼主凯旋而归。期待你的狩猎记。因为这里是中文论坛,所以提醒下次写正文时最好是用中文。多谢分 ...

I already wrote half in English. I will probably ask someone to translate/typing in Chinese afterward. My Chinese typing is terrible.
Work hard, play harder

4万

元老枪友

开坛元勋

恭喜RC收获两只

1万

老牌枪友

Qingshi 发表于 2013-9-25 07:12
羡慕嫉妒恨!

呵呵,这个真够牛的。

Guide hunt may not yield better result. Usually guided hunt for elk is about $6-7k. Success rate is general 25-40% depends on how hard you are willing to work. Private land should have much better success rate and can be more expensive. Game warden said there was total four elk kills. There are four camps and some other hunters. So the success rate is about 25%. After the first three days everything is quiet no more bugling so there is virtually no chance after that.

3万

元老枪友

好事成双!once in a lifetime hunt!!!

3万

元老枪友

职业灌水

开坛元勋NRA终身会员携枪执照

QQ
Damn!!! Awesome!!!
职业灌水,五毛聊个天。

5万

国宝枪友

懂的不多,不懂的不说

开坛元勋NRA终身会员三枪客认证教员

帅呆了!
猛男呀!
何惧风吹雨打?
我有如细草漂流在海上。
再大的波浪能耐我何?
我在浪尖,或在风中!

1万

老牌枪友

认证教员三枪客开坛元勋

楼主帅啊!!
请详细讲讲怎么办tag,怎么找的地方?是花钱参加的活动还是联系了你那个熟悉本地的朋友自己去的?谢谢
P7, P7M8, P7M10, P7M13, P7K3
Anaconda, Python, King Cobra, Diamondback
SSG04, Scout, AUG A3, AUG Special Receiver
SR15E3 LPR, SR15E3 Mod1
1903, K98, Lee-Enfield, Mosin Nagant

高级枪友

潘 伍兹

开坛元勋

rc256 发表于 2013-9-25 10:22
I already wrote half in English. I will probably ask someone to translate/typing in Chinese afterw ...

要不你写,俺们来翻。俺不能光吃肉么,呵呵…

高级枪友

潘 伍兹

开坛元勋

这景,就是不打猎,光野营也很爽哈

老牌枪友

三枪客开坛元勋

照片很帅,楼主猛男

1万

17万

国宝枪友

开坛元勋NRA终身会员三枪客认证教员携枪执照

请问楼主,那数百斤的猎物,都是步行的trail,肉都是怎么运出来的。。。是雇人背还是自己背?

头天打到猎物以后,是先运出来,还是背着肉继续后面多天的行程?中间肉会不会坏掉?

1万

17万

国宝枪友

graywolfman 发表于 2013-9-25 07:33
好啊,恭喜楼主凯旋而归。期待你的狩猎记。因为这里是中文论坛,所以提醒下次写正文时最好是用中文。多谢分 ...

我觉得至少比一句话里英文和中文单词混合交替使用顺畅多了。。。

1万

老牌枪友

FJC 发表于 2013-10-1 10:57
请问楼主,那数百斤的猎物,都是步行的trail,肉都是怎么运出来的。。。是雇人背还是自己背?

头天打到猎 ...

Good question. If you don't have outfitter, you would need to carry the meat back to your car. That will be 13 miles one way and 1500 ft up/down hill. This probably should take say 6 person round trips. Then you have to drive to cold storage. The whole thing is probably 3 day effort. You apply salt and pepper.

We had drop camp outfitter. They take back to cold storage from drop camp. So we only have to make 6 person round trip for 3.5 mile hike.

1万

17万

国宝枪友

rc256 发表于 2013-10-1 10:04
Good question. If you don't have outfitter, you would need to carry the meat back to your car. Tha ...

看来不便宜啊,这一趟雇人雇牲口,一个人最少得好几千刀了吧

1万

老牌枪友

开坛元勋

rc256 发表于 2013-10-1 11:04
Good question. If you don't have outfitter, you would need to carry the meat back to your car. Tha ...

这种深山老林长途跋涉,可能骡子、马是必备之物啊。
就这样了。

1万

老牌枪友

my partner recommends lamas. i figure they are cheaper to maintain. if ever netters from this forum want to self organize a trip, we should figure out ways to rent lamas.